Bill Clinton röker världens dyraste cigarrer

Postad i Bilder 0

Bill Clinton har hittat en ny cigarr favorit och det är Gurkha HMR cigarr, ”Detta är cigarrernas Rolls Royce.” Han älskar Gurkhas,” Gurkha verkställande direktör Kaizad Hansotia, tillverkare av HMR cigarr, som står för His Majesty’s Reserve. Det är, enligt Hansotia, världens dyraste cigarr.

En låda kostar ca 180 000kr och priset kommer att stiga nästa år till en bra bit över 200 000  Detta gör att cigarrerna kommer att kosta ca 10 000kr/st”

”Cigarrindustrin försöker kopiera oss mycket, men vi har ingen konkurrens”, säger Hansotia. Vi ber alla, vänligen rök en kubansk cigarr. Och så röker du sedan våra cigarrer. Och när de har rökt en kubansk Och sedan när de röker en Gurkha inser de vilken skillnad i kvalitet det är. det är en mycket unik doft. det är en mycket unik smak. Helt annorlunda än något du någonsin rökt i ditt liv. Så om du någonsin har nöjet att röka en, kommer du förstå skillnaden i smak av en vanlig cigarr till en HMR.

Hansotia bekräftar att Clinton älskar” cigarrer, han kan dock inte 100% bekräfta den förre presidenten någonsin har rökt en av dem.

 

10 000kr för EN cigarr är det vekligen värt priset? Ja det är det enligt Gurkhas Chef Hansotia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *