Är det farligt att röka cigarr?

Postad i Okategoriserat 0

Är cigarrer nyttigare att röka än cigaretter är ett ämne som ofta debatteras, vi kan väl åtminstone förvissa oss om att det inte är nyttigt att röka cigarr.

Att cigarettrökning är farligare enligt vissa beror på flertal omständigheter som att cigarettrökaren ofta röker mer samt tar halsbloss, den som röker cigarr har benägenhet att tända en plugg mer sällan.

Skall man ta halsbloss vid rökning av cigarr?

Nej det finns absolut inga fördelar att inhalera cigarrök då det ej ger fler positiva smakupplevelser utan endast tillför obehag och det är inte välgörande för din hälsa. Bra cigarrer innehåller inga som helst tillsatser eller behandlat papper som cigaretter. utan de består av tobak och inget annat än tobak!

Den numer framlidne Alejandro Robaina som var en legend i tobaksvärlden började röka cigarr som 10-åring och som mest rökte över 5000 cigarrer om året men som de sista åren drog ned rökningen till två, tre cigarrer om dagen, Alejandro Robaina blev 91år och han tog aldrig halsbloss.

En annan storrökare har vi skrivit om här.

Tobakskungen på frimärke

Även om det inte är nyttigt med rökning måste man väl få unna sig lite lyx, att få avnjuta en högkvalitativ cigarr någongång då och då torde inte ge några vittgående negativa hälsoeffekter för de flesta av oss.

Rök mindre men bättre varor. Välj kvalité och köp äkta Kubanska cigarrer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *